Αυτή τη φορά είναι μια εύκολη συνταγή για υγιεινά αυγοτάραχα, δοκιμάστε την και μη διστάσετε να δώσετε σχόλια για τη γνώμη σας.
Συστατικά:
Προτάσεις σερβιρίσματος - ο ουρανός είναι το όριο:
Εξωτερική μέθοδος:
Αβγά ή ασπράδια αυγών χτυπημένα ελαφρώς αφράτα με μπαχαρικά και μπέικιν πάουντερ.
Διανείμετε την επιθυμητή γέμιση σε χάρτινες θήκες για μάφιν ή σε λαδωμένη φόρμα για μάφιν από σιλικόνη ή τεφλόν. Η γέμιση θα πρέπει να γεμίσει περίπου το μισό ταψί. Συμπληρώνουμε με το μείγμα αυγών και τυρί αν θέλουμε.
Ψήστε τα στη μέση του φούρνου στους 200 βαθμούς για περίπου 25 λεπτά ή μέχρι να σταθεροποιηθεί το μείγμα αυγών. Σερβίρετε αμέσως ή ζεστάνετε στο φούρνο μικροκυμάτων για 15 δευτερόλεπτα πριν φάτε.
Tip: Εναλλακτικά, τοποθετήστε τη γέμιση και το μείγμα αυγών σε ένα φλιτζάνι ή σε ένα δοχείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για φούρνο μικροκυμάτων και βάλτε τα στον φούρνο μικροκυμάτων για 30 δευτερόλεπτα κάθε φορά μέχρι να σταθεροποιηθούν (περίπου 1-1,5 λεπτό). - Τότε έχετε το πιο γρήγορο κέικ αυγών στον κόσμο.