Πληρωμή - Apuls.gr

Μπορείτε να πληρώσετε την Apuls με τα παρακάτω μέσα πληρωμής:

  • Κάρτα πληρωμής
  • Τραπεζικό έμβασμα

 

Κάρτα πληρωμής
Όταν θέλετε να πληρώσετε με χρεωστική κάρτα, αυτό θα γίνεται με ασφάλεια μέσω της Bambora. Η Bambora κρυπτογραφεί τη σύνδεση και καθιστά την πληρωμή σας 100% ασφαλής. Δεν υπάρχει μέγιστο ποσό παραγγελίας όταν χρησιμοποιείτε χρεωστική κάρτα. Δεν θα χρεωθείτε με οποιοδήποτε είδος χρέωσης κάρτας για την πληρωμή σας.

Το ποσό θα αφαιρεθεί από τον λογαριασμό σας μόνο μετά την αποστολή του αντικειμένου από την αποθήκη μας. Στη συνέχεια, μπορείτε να περιμένετε ότι θα λάβετε το προϊόν σας μετά από 2-5 ημέρες.

Όλες οι πληροφορίες σας μεταδίδονται με σύνδεση SSL, η οποία προστατεύει όλα τα δεδομένα σας.
Θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε τον αριθμό κάρτας, τον αριθμό κοινωνικής ασφάλισης, τον κωδικό CVC και την περίοδο ισχύος της κάρτας. Όταν ολοκληρώσετε την πληρωμή, θα λάβουμε απλώς μια άδεια για ανάληψη του ποσού αργότερα μετά την αποστολή των εμπορευμάτων.

Αυτό σημαίνει ότι δεν θα γίνει καμία ανάληψη ποσού από τον λογαριασμό σας πριν από την αποστολή των εμπορευμάτων.

Ο συνεργάτης μας στις κάρτες πληρωμής είναι η Bambora, που πληροί όλες τις προϋποθέσεις για PCI DSS.

 

Τραπεζικό έμβασμα
Εάν θέλετε να πληρώσετε μέσω τραπεζικού εμβάσματος, απλώς επιλέξτε το κατά τη διάρκεια της πληρωμής. Αυτό θα σας στείλει τα τραπεζικά μας στοιχεία στα οποία μπορείτε να μεταφέρετε το ποσό. Μόλις λάβουμε το ποσό, θα σας στείλουμε το προϊόν. Μπορείτε να περιμένετε να λάβετε το προϊόν μετά από 2-5 ημέρες.

 

ΦΠΑ
Εμφανίζονται όλα τα στοιχεία μας, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.