Εμπορικός

Η Apuls διαθέτει εκτεταμένη εμπειρία στο σχεδιασμό και την κατασκευή χώρων γυμναστικής και άσκησης όλων των μεγεθών. Προμηθεύουμε επαγγελματικό εξοπλισμό άσκησης σε εμπορικά γυμναστήρια, εταιρείες, ξενοδοχεία, σχολεία και ιδρύματα κ.λπ. Δίνουμε μεγάλη έμφαση στις επαγγελματικές και προσωπικές συμβουλές, προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις με βάση τις ανάγκες και τις επιθυμίες του πελάτη. Είμαστε πάντα έτοιμοι να βοηθήσουμε - είτε πρόκειται για ένα ολοκαίνουργιο γυμναστήριο είτε για μηχανήματα/εξοπλισμό που απλά πρέπει να προστεθούν.

Emporikos@apuls.gr

Διαβάστε περισσότερα
Ταξινόμηση κατά:

Απόκτηση παλμού

Η Apuls είναι ο προμηθευτής σας σε εξοπλισμό γυμναστικής και άσκησης για επαγγελματική χρήση. Με εμάς, κανένα έργο δεν είναι πολύ μεγάλο ή πολύ μικρό - είτε πρόκειται για ένα εμπορικό γυμναστήριο είτε για μια μικρή επιχείρηση, οι αρμόδιοι σύμβουλοί μας είναι πάντα έτοιμοι να σας βοηθήσουν και να σας καθοδηγήσουν. Δίνουμε μεγάλη σημασία στις προσωπικές και επαγγελματικές συμβουλές, όπου οι ανάγκες και οι επιθυμίες του πελάτη έρχονται πάντα πρώτες. Δεν προμηθεύουμε απλώς εξοπλισμό προπόνησης - επιδιώκουμε να προσφέρουμε στον πελάτη μια συνολική εμπειρία πέρα από τα συνηθισμένα. Για εμάς, η συνεργασία και το sparring είναι σημαντικά, και μαζί με τον πελάτη, το πιο σημαντικό καθήκον μας είναι να βρούμε τη σωστή λύση.

Γιατί να επιλέξετε την Apuls ως συνεργάτη σας;

Στην Apuls, είμαστε μαζί σας καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας - από την ιδέα και τη σκέψη μέχρι τη δράση και την εκτέλεση. Με την εκτεταμένη εμπειρία μας στον εξοπλισμό γυμναστικής και άσκησης, έχουμε ευρεία γνώση του κλάδου - έτσι, είτε πρόκειται για ένα νέο εμπορικό γυμναστήριο, είτε απλά θέλετε να συμπληρώσετε με κάποια μηχανήματα/εξοπλισμό το τοπικό γυμναστήριο, είμαστε πάντα έτοιμοι να βοηθήσουμε και να σας συμβουλέψουμε.

Μια προσφορά από την Apuls είναι εντελώς μη δεσμευτική και δωρεάν, και αν επιθυμείτε μια επίσκεψη από έναν από τους εξειδικευμένους συμβούλους μας, είμαστε φυσικά ευτυχείς να το κάνουμε και αυτό - επίσης εντελώς μη δεσμευτικό και δωρεάν. Επειδή γνωρίζουμε ότι κανένας πελάτης δεν είναι ίδιος και ότι η ανάγκη για ένα γυμναστήριο μπορεί να είναι πολύ διαφορετική ανάλογα με τον πελάτη. Σε συνεργασία με τον πελάτη και με τη συμμετοχή των ιδεών και των σκέψεών μας, προσπαθούμε πάντα να καταλήξουμε στην ακριβή λύση που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και τις επιθυμίες του πελάτη. Το κύριο καθήκον μας είναι να δημιουργήσουμε μια εξατομικευμένη λύση που να εξασφαλίζει τις καλύτερες εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις για τους χρήστες.

Με την Apuls στο σκάφος, είστε σίγουροι ότι θα έχετε έναν συνεργάτη με μεγάλη εμπειρία όταν πρόκειται για την αγορά επαγγελματικού εξοπλισμού κατάρτισης για διάφορα γυμναστήρια. Είμαστε πάντα διαθέσιμοι - ακόμη και αν πρόκειται απλώς για μια ερώτηση σχετικά με ένα μεμονωμένο μηχάνημα ή αν χρειάζεστε καθοδήγηση σε σχέση με αυτό. Η εμπειρία μας είναι μεγάλη και παρέχουμε εξοπλισμό για τα εξής:

 • Kommercielle fitnesscentre

.

 • Εταιρείες
 • Hoteller
 • Αθλητικοί σύλλογοι και αίθουσες
 • Foreninger
 • Σχολεία και ιδρύματα
 • φυσιοθεραπευτής
 • Προσωπικοί εκπαιδευτές

Υψηλή ποιότητα σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές! Η ευρεία γκάμα επαγγελματικού εξοπλισμού κατάρτισης και άσκησης σημαίνει ότι διαθέτουμε πάντα αυτό που ανταποκρίνεται στα κριτήρια του πελάτη. Έτσι, είτε πρόκειται για ένα εμπορικό γυμναστήριο όπου η πίεση και η πίεση στον εξοπλισμό θα είναι ιδιαίτερα σκληρή, είτε απλά θέλετε εξοπλισμό για το τοπικό γυμναστήριο, θα τον βρείτε στην Apuls. Τα προϊόντα μας είναι υψηλής ποιότητας και εξαιρετικού σχεδιασμού - έχουμε επιλέξει προσεκτικά τη γκάμα μας με βάση την ποιότητα και τον σχεδιασμό, καθώς είναι σημαντικό αυτά τα δύο κριτήρια να συμβαδίζουν. Για εμάς, είναι σημαντικό ο εξοπλισμός να αντέχει στη χρήση και, επιπλέον, θα πρέπει να είναι όμορφος στην όψη, ώστε να είναι ελκυστικός για τους χρήστες του δωματίου. Ένα φωτεινό και ελκυστικό γυμναστήριο με ωραία και ισχυρά μηχανήματα είναι η τέλεια συνταγή για ευτυχισμένους και ικανοποιημένους χρήστες.

Συντήρηση εξοπλισμού/συμφωνία παροχής υπηρεσιών

Μαζί μας, δεν ξεχνιέστε μόλις παραδώσουμε και εγκαταστήσουμε το νέο σας γυμναστήριο. Όπως είπα, είμαστε μαζί σας καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας - αυτό σημαίνει ότι δεν σας απογοητεύουμε και αφήνουμε τα υπόλοιπα σε εσάς. Προσφέρουμε μεταγενέστερο σέρβις των μηχανημάτων και του εξοπλισμού, ενώ υπάρχει επίσης η δυνατότητα σύναψης σύμβασης σέρβις ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη.

Το πλεονέκτημα ενός συμβολαίου υπηρεσιών είναι ότι αποκτάτε μια μορφή ασφάλειας. Εδώ ξέρετε ότι ο εξοπλισμός θα ελέγχεται Χ φορές το χρόνο και αυτό θα διασφαλίζει ότι το γυμναστήριό σας είναι πάντα έτοιμο για χρήση. Μια συμφωνία παροχής υπηρεσιών μπορεί να διαφέρει σημαντικά από πελάτη σε πελάτη, καθώς οι ανάγκες και οι προσδοκίες της συμφωνίας είναι συχνά διαφορετικές ανάλογα με τον χώρο και τους χρήστες του. Ακολουθούν ορισμένοι από τους παράγοντες που μπορεί να περιλαμβάνει μια συμφωνία παροχής υπηρεσιών:

 • Αριθμός επισκέψεων ανά έτος
 • Μέγεθος της αίθουσας / ποσότητα εξοπλισμού
 • Οδήγηση
 • Servicetid

Η ανάγκη για συντήρηση του εκπαιδευτικού εξοπλισμού ποικίλλει σε μεγάλο βαθμό και είναι πολύ διαφορετική όταν ο εξοπλισμός χρειάζεται γενική επισκευή. Στο Apuls συνιστούμε να έχετε έναν ή μια μικρή ομάδα "υπεύθυνους" για το γυμναστήριο. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζετε ότι υπάρχει πάντα κάποιος που γνωρίζει εάν υπάρχει βλάβη ή ελάττωμα σε ένα μηχάνημα. Μαζί με τον υπεύθυνο ή τους υπεύθυνους, θα βρούμε λύση στο πρόβλημα, ώστε το γυμναστήριο να είναι πάντα έτοιμο για χρήση. Μια πρόσθετη συμβουλή θα ήταν να έχετε ένα μικρό φυλλάδιο στο δωμάτιο, ώστε οι χρήστες να μπορούν εύκολα να γράφουν σε αυτό εάν αντιμετωπίζουν προβλήματα με κάποιο μηχάνημα. Είναι αυτοί που χρησιμοποιούν την αίθουσα και κινούνται στα διάφορα μηχανήματα - επομένως είναι και αυτοί που παρατηρούν αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με κάποιο μηχάνημα.

Εναλλακτικά προς τη σύμβαση σέρβις, προσφέρουμε επίσης "συνεχή" σέρβις του εξοπλισμού ή ολόκληρου του γυμναστηρίου. Εάν αισθάνεστε πιο άνετα να τηλεφωνείτε όταν αντιμετωπίζετε προβλήματα με ένα συγκεκριμένο μηχάνημα, αυτό είναι φυσικά επίσης μια επιλογή. Όποιο είδος υπηρεσίας και αν χρειάζεστε, είμαστε πάντα εδώ για να σας βοηθήσουμε. Μερικά από τα πράγματα που εξετάζουμε κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης σέρβις περιλαμβάνουν:

 • Μπουλόνια τάνυσης
 • Δοκιμές μηχανής (θόρυβος και φθορά)
 • Λιπάνσεις μηχανών

Επικοινωνία με σφήκες

Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοί μας είναι πάντα έτοιμοι να σας βοηθήσουν και να σας συμβουλέψουν στην επιλογή εξοπλισμού γυμναστικής και άσκησης. Επομένως, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας εάν σχεδιάζετε να δημιουργήσετε ένα ολοκαίνουργιο γυμναστήριο ή θέλετε να προσθέσετε νέο εξοπλισμό άσκησης.

Emporikos@apuls.gr