Παράδοση - Apuls.gr

Ώρα παράδοσης

Η παραγγελία σας θα αποσταλεί αμέσως και θα φτάσει σε μόλις 2-5 ημέρες. Σε ειδικές περιπτώσεις όπου υπάρχει μεγάλος χρόνος παράδοσης, θα το σημειώσουμε στο προϊόν και στο καλάθι αγορών για να αποφύγουμε ενδεχόμενες αμφιβολίες.
Σε περίπτωση καθυστερήσεων, θα σας ειδοποιήσουμε αμέσως.

Το κόστος παράδοσης ποικίλλει ανάλογα με τη μέθοδο παράδοσης που επιλέγετε. Η παράδοση σε υπηρεσία ταχυμεταφορών κοστίζει μόλις 5,00 €.

 

Ταχυδρομεία

Χρησιμοποιούμε τις GLS, Schenker, DSV ή Postnord ανάλογα με το τι ταιριάζει καλύτερα στην παράδοσή σας. Θα ειδοποιηθείτε για το ποιος μεταφορέας θα παραδώσει τα προϊόντα σας κατά την αποστολή της παραγγελίας σας.

 

Αν αλλάξετε γνώμη

Αν αλλάξετε γνώμη, στην Apuls θα είναι εύκολο αν μετανιώσετε για την αγορά σας. Γι' αυτό προσφέρουμε πάντα πολιτική επιστροφής 365 ημερών και δωρεάν αποστολή για επιστροφές.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε ένα email στο info@apuls.gr και να ενημερώσετε ότι θέλετε να επωφεληθείτε από τη δωρεάν επιστροφή. Στη συνέχεια, η εξυπηρέτηση πελατών μας θα σας βοηθήσει να απλοποιήσετε τη διαδικασία όσο περισσότερο γίνεται.

Να θυμάστε ότι πρέπει να επιστρέψετε το προϊόν στην ίδια κατάσταση που το παραλάβατε. Αυτό σημαίνει επίσης ότι η συσκευασία πρέπει να είναι άθικτη και το αντικείμενο πρέπει να μην έχει χρησιμοποιηθεί.