Σφυρί Boxing PUNCH Γάντια MMA S-M (one size)

50.00000044   57.00000008
Σε απόθεμα (Παράδοση σε 2-6 ημέρες)

Αυτά τα γάντια MMA είναι γάντια με ανοιχτά δάχτυλα, κατάλληλα για τεχνική στάσης, κράτησης και λαβής, αλλά χρησιμοποιούνται συχνά για πολεμικές τέχνες. Αυτά τα γάντια MMa είναι υψηλής ποιότητας και είναι κατασκευασμένα από δέρμα, τα γάντια κλείνουν με velcro, ένα φαρδύ κομμάτι velcro στον καρπό που τυλίγεται δύο φορές γύρω από τον καρπό σαν επίδεσμος. Αυτό παρέχει επίσης τη βέλτιστη προστασία των καρπών σας και εξακολουθεί να υπάρχει άφθονη δυνατότητα για τους καρπούς σας να κινούνται βέλτιστα. Αυτά τα γάντια MMA χρησιμοποιούνται για ελεύθερο αγώνα και MMA (Mixed Martial Arts) και άλλες παρόμοιες τεχνικές αυτοάμυνας.

Το ΜΜΑ είναι ένα άθλημα πλήρους επαφής που επιτρέπει ένα ευρύ φάσμα τεχνικών, πολλές από τις διαφορετικές τεχνικές έχουν ληφθεί από άλλες πολεμικές τέχνες και μερικές από τις παλιές τεχνικές χρησιμοποιούνται, αλλά ανανεώνονται.

Το ΜΜΑ για πολλούς είναι απλώς καλή προπόνηση, κάποιοι το χρησιμοποιούν για επιδείξεις και άλλοι μπορούν να ζήσουν από αυτό και γι' αυτό έχουν πολλούς αγώνες το χρόνο. Η ίδια η ονομασία Mixed Martial Arts εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 1995 από τον δημιουργό του Battlecade Rick Blume.

Το ΜΜΑ είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο άθλημα στον κόσμο, ξεπερνώντας σήμερα την πάλη (WWF) και την πυγμαχία.

Δοκιμάστε λοιπόν αυτό το αναπτυσσόμενο άθλημα, αγοράστε τα καλά γάντια Hammer MMA και ξεκινήστε.

  • Brand