Σφυρί Fitness X-SHOCK Γάντια του μποξ 14 OZ

75.00000004   159.99999992000002
Απομακρυσμένη αποθήκη (Παράδοση σε 14-25 ημέρες)

Αυτά τα γάντια πυγμαχίας είναι κατασκευασμένα από το ανθεκτικό δέρμα PU - αυτού του είδους οι τύποι δέρματος παράγονται από δέρμα αγελάδας και συνήθως από το διασπασμένο στρώμα, το οποίο μαυρίζεται, βάφεται και τελικά σαγίρεται ( ανάγλυφο δέρμα ) και τελειώνει με ένα στρώμα PU - Πολυουρεθάνη - αυτό προστατεύει το δέρμα και δίνει μια ωραία γυαλιστερή και λεία επιφάνεια. Το PU είναι ένα πλαστικό υλικό και το τελικό αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά πρακτικό και ανθεκτικό, ενώ η ελαστικότητα και η άνεση είναι ελαφρώς μειωμένες σε σχέση με το συνηθισμένο δέρμα.

Αυτά τα γάντια πυγμαχίας είναι ένα πολύ ελαφρύ και άνετο γάντι, το οποίο είναι εξαιρετικά κατάλληλο για προπόνηση ειδικά για σπάρινγκ και κρούση. Αυτά τα γάντια πυγμαχίας πρέπει να αποκτήσουν καλύτερη κυκλοφορία του αέρα και να ενσωματώσουν τρύπες αέρα. Τα γάντια πυγμαχίας διαθέτουν προστασία καρπού που σταθεροποιεί τον καρπό σας και μειώνει τους τραυματισμούς. Αυτά τα γάντια πυγμαχίας έχουν ραμμένους αντίχειρες και επίσης εδώ οι τραυματισμοί μειώνονται.

Η εργονομική άνεση των γαντιών είναι υψηλή, τα γάντια είναι ανθεκτικά και υψηλής ποιότητας και η ιδανική ροή του αέρα οφείλεται στο καλό πλεγμένο υλικό στο εσωτερικό των γαντιών. Τα γάντια πυγμαχίας Dissse είναι για τον φιλόδοξο πυγμάχο γυμναστικής. Η πυγμαχία είναι μια πολύ καλή και αποτελεσματική προπόνηση - μπορεί εύκολα να συνδυαστεί με άλλες μορφές προπόνησης και θα βελτιώσετε σαφώς τη φυσική σας κατάσταση.

Αυτά τα γάντια πυγμαχίας διατίθενται σε διάφορα μεγέθη: 8, 10, 12 και 14 OZ.

  • Brand
  • Βάρος (OZ) 14 oz
  • Εξωτερικό υλικό PU