Σφυρί Sparring Helmet 2013 Μοντέλο Μέγεθος. L-XL

68.99999964   70.00000012
Σε απόθεμα (Παράδοση σε 2-6 ημέρες)

Αυτό το κράνος πυγμαχίας είναι υψηλής ποιότητας κατασκευής. Αυτό το κράνος πυγμαχίας είναι χειροποίητο, το υλικό του είναι από δέρμα αγελάδας και διαθέτει ρυθμιζόμενο ιμάντα ώστε να εφαρμόζει ακριβώς στο κεφάλι σας, ώστε η προστασία να είναι βέλτιστη.

Η ευρεία κλειδαριά στο πίσω μέρος σας επιτρέπει να ανοίγετε και να κλείνετε εύκολα, ακόμη και με γάντια, ενώ το δέρμα στο εσωτερικό παρέχει τέλεια εφαρμογή, ώστε να μπορείτε να τα δώσετε όλα στην προπόνηση. Αυτό το κράνος πυγμαχίας διαθέτει προστατευτικό πηγούνι που δεν θα αποκολληθεί ακόμα και με σκληρά χτυπήματα από κάτω προς το σαγόνι, δίνοντας στο σαγόνι ακόμα μεγαλύτερη προστασία.

Αυτό το κράνος πυγμαχίας διαθέτει ρυθμιζόμενο πρόσωπο, ώστε να μπορείτε να το προσαρμόσετε στις διάφορες προπονητικές καταστάσεις. Αυτό το κράνος πυγμαχίας μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί και για άλλες πολεμικές τέχνες. Αυτό το κράνος πυγμαχίας είναι εξαιρετικά προστατευτικό και πρακτικό.

Η πυγμαχία είναι ένα αποτελεσματικό και διασκεδαστικό άθλημα σε όλες τις μορφές του και με τον κατάλληλο προστατευτικό εξοπλισμό, είστε καλά προστατευμένοι από τις γροθιές και τις κλωτσιές.

Αυτό το κράνος πυγμαχίας διατίθεται σε δύο διαφορετικά μεγέθη.

Μέγεθος S/M (αριθμός είδους - 87014)

Μέγεθος L/XL (αριθμός παραγγελίας - 87015)

  • Brand