Ασκήσεις με ρολό αφρού

Ασκήσεις στην πλάτη με ρολό αφρού:

Με αυτή την άσκηση κάνετε μασάζ στην πλάτη σας.

Οδηγός για την άσκηση πλάτης με foam roller:

 1. Ξαπλώστε ανάσκελα με το πάνω μέρος της πλάτης σας τοποθετημένο στο ρολό αφρού
 2. Παρτήστε τα χέρια σας πάνω από το κεφάλι σας για να τεντώσετε τους μυς της πλάτης σας
 3. Ξαπλωμένοι με τα πόδια λυγισμένα και τα πέλματα στο πάτωμα
 4. Χρησιμοποιήστε τα πόδια σας για να σπρώξετε αργά προς τα εμπρός και πίσω, ενώ περιστρέφεστε ελαφρώς από τη μία πλευρά στην άλλη
 5. Μασάζ στην περιοχή για 2 λεπτά

Αλήθειες για την άσκηση της πλάτης με foam rollers: Η χρήση Foam Rollers μπορεί να βελτιώσει την αποκατάσταση και να μειώσει τον μυϊκό πόνο.

Καλές συμβουλές για την άσκηση της πλάτης με foam roller: Μπορείτε επίσης να γυρίσετε στο πλάι και να κυλήσετε μπρος-πίσω τους εξωτερικούς μύες της πλάτης σας.

Κάτω πλάτη και μέση με ρολό αφρού:

Με αυτή την άσκηση κάνετε μασάζ τόσο στη μέση όσο και στο κάτω μέρος της πλάτης σας.

Οδηγός για ασκήσεις στην οσφυϊκή μοίρα και την πλάτη με foam roller:

 1. Ξαπλώστε ανάσκελα με το κάτω μέρος της πλάτης σας τοποθετημένο στο ρολό αφρού
 2. Παρτήστε τα χέρια σας πάνω από το κεφάλι σας για να τεντώσετε τους μυς της πλάτης σας
 3. Ξαπλωμένοι με τα πόδια λυγισμένα και τα πέλματα στο πάτωμα
 4. Χρησιμοποιήστε τα πόδια σας για να σπρώξετε αργά προς τα εμπρός και πίσω, ενώ περιστρέφεστε ελαφρώς από τη μία πλευρά στην άλλη
 5. Μασάζ στην περιοχή για 2 λεπτά

Facts about Άσκηση για την οσφυϊκή χώρα με Foam Roller: Η χρήση Foam Roller μπορεί να βελτιώσει την αποκατάσταση και να μειώσει τον μυϊκό πόνο.

Καλές συμβουλές για ασκήσεις στην οσφυϊκή μοίρα και την πλάτη με foam roller: Μπορείτε επίσης να γυρίσετε στο πλάι και να κυλήσετε μπρος-πίσω τους εξωτερικούς μύες της πλάτης.

Άσκηση για τον πλατύ μυ της πλάτης με ρολό αφρού:

Με αυτή την άσκηση κάνετε μασάζ στον πλατύ μυ της πλάτης.

Οδηγός για την εξάσκηση του πλατύ ραχιαίου μυός με foam roller:

 1. Ξαπλώστε στο πλάι και τοποθετήστε το ρολό αφρού στον πλατύ ραχιαίο μυ
 2. Τα πόδια πρέπει να τοποθετούνται έτσι ώστε να μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε για να τα πιέζετε
 3. Αγκαλιάστε την κοιλιά σας και βεβαιωθείτε ότι το βάρος σας πέφτει κυρίως στο ρολό αφρού, στους γοφούς και στα πόδια. 
 4. Τρολάρετε αργά τον κύλινδρο αφρού μπρος-πίσω με μικρές κουνιστές κινήσεις.
 5. Μασάζ στην περιοχή για 2 λεπτά κάθε φορά

Αλήθειες σχετικά με την άσκηση του πλατύ ραχιαίος μυός με foam roller: Η χρήση των Foam Rollers μπορεί να βελτιώσει την αποθεραπεία σας και να μειώσει τον μυϊκό πόνο. 

Καλές συμβουλές για την εξάσκηση του πλατύ ραχιαίου μυός με foam roller: Μπορείτε επίσης να γυρίσετε ανάσκελα, ώστε να κάνετε μασάζ σε ολόκληρη την πλάτη.

Άσκηση πίσω μηρών με ρολό αφρού:

Με αυτή την άσκηση κάνετε μασάζ στους μηρούς σας.

Οδηγός άσκησης για τους μηρούς με ρολό αφρού:

 1. Υποστηρίξτε με τα χέρια σας στο πάτωμα
 2. Απλώστε το ένα πόδι τεντωμένο πάνω από το ρολό αφρού
 3. Υποστηρίξτε με το αντίθετο πόδι στο πάτωμα ή διασταυρώστε το πόδι πάνω από το άλλο αν θέλετε να βάλετε περισσότερο βάρος
 4. Κινηθείτε μπρος-πίσω στον κύλινδρο αφρού για 2 λεπτά
 5. Αλλάξτε στο άλλο πόδι

Αλήθειες σχετικά με την άσκηση για την πλάτη-μηρό με foam roller: Με τη χρήση των Foam Rollers μπορείτε να βελτιώσετε την αποθεραπεία σας και να μειώσετε τον μυϊκό πόνο. 

Καλές συμβουλές για την άσκηση των μηρών σας με το ρολό αφρού: Μπορείτε να μοιράσετε τα λεπτά με διαλείμματα ενδιάμεσα, αν είναι απαραίτητο

 

Με ένα foam roller έχετε τη δυνατότητα να κάνετε πολλές ασκήσεις. Εδώ θα βρείτε έναν οδηγό προπόνησης με έμφαση στην προπόνηση της μέσης, την προπόνηση του πίσω μηρού, την προπόνηση του μπροστινού μηρού, την προπόνηση της γάμπας.

Αλήθειες για την προπόνηση με foam roller:Η χρήση των foam rollers μπορεί να βελτιώσει την αποκατάσταση και να μειώσει τον μυϊκό πόνο.

Υπάρχουν διάφοροι τύποι ρολών αφρού, τους οποίους θα εξετάσω εν συντομία.

Μακρύ ή κοντό ρολό αφρού:

Με ένα μακρύ ρολό αφρού, έχετε τη δυνατότητα να κάνετε διάφορες ασκήσεις για την πλάτη. Θα μπορείτε να ξαπλώνετε πιο άνετα και θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να ισορροπήσετε πιο εύκολα σε αυτά τα μεγάλα ρολά. Εάν έχετε μικρό χώρο για άσκηση, μπορεί να αντιμετωπίσετε πρόβλημα με ένα μακρύ ρολό αφρού. Επιπλέον, μερικές από τις ασκήσεις μπορεί να είναι δύσκολο να εκτελεστούν με ένα μακρύ ρολό αφρού.

Μεγάλη ποικιλία ρολών αφρού μεγάλου μήκους - Κάντε κλικ εδώ

Με ένα κοντό ρολό αφρού μπορείτε να κάνετε πολλές ασκήσεις. Έχετε λίγο μεγαλύτερη ελευθερία για τις ρίψεις σας και έχετε τη δυνατότητα να εμβαθύνετε περισσότερο στις ασκήσεις προπόνησης. Μπορείτε να παίρνετε πιο εύκολα τον κύλινδρο αφρού μαζί σας εν κινήσει αν επιλέξετε έναν κοντό κύλινδρο αφρού. Βλέπουμε όλο και περισσότερους ανθρώπους να φέρνουν το δικό τους foam roller στις προπονήσεις στο γυμναστήριο, καθώς οι άνθρωποι θέλουν να γυμνάζονται με το δικό τους. Αυτό εξασφαλίζει επίσης ότι προπονείστε με τη σωστή ένταση.

Μεγάλη ποικιλία κοντών ρολών αφρού - Κάντε κλικ εδώ

Επιλογή της επιφάνειας του ρολού αφρού:

Όταν εξετάζουμε την επιφάνεια ενός ρολού αφρού, έχουμε 3 κύριες κατηγορίες: λείο ρολό αφρού, ρολό αφρού με εξογκώματα και ρολό αφρού σκανδάλης.

Το Trigger Foam Roller είναι για όσους τους αρέσει το σκληρό μασάζ. Ένας κύλινδρος σκανδάλης πηγαίνει βαθύτερα και πιο σκληρά στους μύες και μπορεί να είναι δύσκολο να γυμναστείτε με αυτόν εάν έχετε πονεμένους μύες. Αλλά μπορεί επίσης να ανακουφίσει κάποια σοβαρή μυϊκή ένταση, αν το δουλέψετε σωστά.

Μεγάλη ποικιλία ρολών αφρού σκανδάλης - Κάντε κλικ εδώ

Τα αφρώδη ρολά με αντιολισθητική επιφάνεια ονομάζονται επίσης αφρώδη ρολά με επιφάνεια με εξογκώματα. Σημαίνει απλώς ότι υπάρχει ένα μοτίβο στην επιφάνεια που σας βοηθά να διατηρήσετε την ισορροπία σας κατά τη διάρκεια της προπόνησής σας. Επιπλέον, συχνά υπάρχει μια μικρή σχεδιαστική πινελιά σε αυτά τα ρολά αφρού, ώστε να έχετε κάτι καλό να κοιτάξετε.

Μεγάλη ποικιλία ρολών αφρού με επιφάνεια με νεύρωση (αντιολισθητική) - Κάντε κλικ εδώ

Ο κύλινδρος αφρού με λεία επιφάνεια είναι ένας εντελώς ουδέτερος κύλινδρος αφρού. Εδώ έχετε το κλασικό ρολό αφρού. Δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ της λείας επιφάνειας και της οδοντωτής επιφάνειας. Τα λεία ρολά αφρού έχουν επίσης κάποια προστασία από την ολίσθηση, έτσι ώστε να έχετε επίσης ένα ποιοτικό προϊόν με τα λεία ρολά αφρού.

Μεγάλη ποικιλία από ρολά αφρού - Κάντε κλικ εδώ

Όλος ο εξοπλισμός και τα μηχανήματα κατάρτισης

Στην Apuls ειδικευόμαστε σε όλα τα πράγματα εξοπλισμός άσκησης και μηχανήματα άσκησης, ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες λύσεις για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Εξερευνήστε τη συναρπαστική γκάμα μας σε αυτό το site σήμερα!