Εκπαίδευση με Ab Wheel

Ο τροχός ΑΒ είναι το όνομα μιας άσκησης κοιλιακών (που εκτελείται με όργανα γυμναστικής), την οποία πρέπει επίσης να γνωρίσετε αν θέλετε να γυμνάσετε την κοιλιά σας. Για να εκτελέσετε αυτή την άσκηση κοιλιακών, πρέπει να επενδύσετε στον κατάλληλο εξοπλισμό γυμναστικής.

Οδηγός προπόνησης με το Ab Wheel:

  1. Διπλώστε το στρώμα σας αν είναι απαραίτητο για να προστατέψετε τα γόνατά σας 
  2. Καθήστε στα γόνατα στο τέλος του στρώματος
  3. Τραβήξτε το γοφό σας κάτω από το σώμα σας
  4. Πιάστε τον τροχό των κοιλιακών σας με λαβή πάνω από το χέρι
  5. Το τοποθετείτε ευθεία μπροστά από τα γόνατά σας στη μέση
  6. Τρέξτε μπρος-πίσω εστιάζοντας στους κοιλιακούς σας

Σημαντικό κατά την προπόνηση με το Ab Wheel: Οι αγκώνες σας πρέπει να είναι κλειδωμένοι, ώστε να μην ξαπλώνετε και να μην αρχίσετε να λυγίζετε και να έχετε το βάρος στα χέρια και τους ώμους σας. Να γνωρίζετε ότι οι κοιλιακοί σας μύες είναι αυτοί που πρέπει να σας τραβούν προς τα πίσω. Θυμηθείτε να ελέγχετε την άσκηση για να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. 

Αλήθειες για την προπόνηση με τον τροχό κοιλιακών: Αν εκτελεστεί σωστά, αυτή η άσκηση θα σας δώσει μέγιστα κέρδη και σωστή μυϊκή ενεργοποίηση. 

Καλές συμβουλές για την προπόνηση με τον τροχό κοιλιακών: Αυτή η άσκηση μπορεί να εκτελεστεί με διαφορετικούς τρόπους, ανάλογα με τη δύναμη που διαθέτετε. Αν αυτή η άσκηση είναι πολύ εύκολη, δοκιμάστε να σηκωθείτε όρθιοι ή να χρησιμοποιήσετε έναν ανυψωτήρα.

Βρείτε τον επόμενο τροχό Ab εδώ στο apuls

Στην Apuls θα βρίσκετε πάντα μια μεγάλη και συναρπαστική επιλογή από υψηλής ποιότητας Ab Wheel  Εξερευνήστε τα διάφορα μοντέλα μας σε αυτόν τον ιστότοπο σήμερα!