Ετοιμαστείτε για το καλοκαίρι γρήγορα και εύκολα

Το καλοκαίρι και οι καλοκαιρινές διακοπές είναι προ των πυλών και υπάρχουν αμέτρητοι τρόποι για να προετοιμαστείτε για το καλοκαίρι. Πρέπει πάντα να επιλέγετε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα, αλλά με μικρές αλλαγές στην καθημερινότητά σας, δεν θα είναι ένα συγκλονιστικό έργο, αλλά μάλλον ένα φυσικό μέρος της καθημερινής ζωής.

Συμβουλές για το πώς να τρώτε για να είστε έτοιμοι για το καλοκαίρι:

 • Σκεφτείτε το διπλά: Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να εγκαταλείψετε οτιδήποτε περιέχει ζάχαρη και λιπαρά, αλλά να τρώτε με σύνεση και να κάνετε επιλογές σχετικά με το φαγητό σας. Χρειάζεστε πραγματικά αυτό το σακουλάκι Matadormix στις 9 το βράδυ ή μπορείτε να αρκεστείτε σε ένα κομμάτι φρούτο ή ένα σάντουιτς σίκαλης;
 • Σνακ: Σας αποτρέπουν από το να τσιμπολογάτε σε κρίσιμες ώρες ή να τρώτε πολύ μεγάλες μερίδες στα κύρια γεύματα. Μια καλή συμβουλή είναι να έχετε πάντα ένα μικρό σακουλάκι με κομμένα φρούτα/λαχανικά στην τσάντα ή στο αυτοκίνητό σας.
 • Επιλέξτε εναλλακτικές: Τα γλυκά και η σοκολάτα είναι ωραία μια στο τόσο, αλλά δοκιμάστε να πάρετε τη μισή ποσότητα από αυτή που θα παίρνατε κανονικά και δείτε αν αυτό δεν ήταν αρκετό; Ή μήπως να δοκιμάσετε να φάτε μερικά φρούτα; Μην γίνεστε φανατικοί, αλλά να θυμάστε ότι σήμερα δεν είναι γιορτή. 
 • Υδατάνθρακες: Το ρύζι, το ψωμί και τα ζυμαρικά πρέπει φυσικά να καταναλώνονται, αλλά να τα τρώτε σε μικρότερες μερίδες και να επιλέγετε τις χοντρές ποικιλίες, είναι πιο χορταστικές. Με την ελαχιστοποίηση των γρήγορων υδατανθράκων θα επιτύχετε καλύτερο και μεγαλύτερης διάρκειας κορεσμό.
 • Τρώτε από τα πιάτα του μεσημεριανού γεύματος: εξαπατάτε τα μάτια σας, οπότε θα τρώτε αυτόματα λιγότερο.
 • Κίνητρο: Ξεκινήστε με μικρές αλλαγές, ώστε να μη χάσετε το κίνητρό σας.

Συμβουλές για το πώς να γυμναστείτε για να είστε έτοιμοι για το καλοκαίρι: 

 • Προπόνηση δύναμης: Προπονήστε όλες τις μυϊκές σας ομάδες, είναι οι μύες σας που μεταφέρουν το σώμα σας. Δεν θα μοιάζετε με bodybuilder κάνοντας προπόνηση δύναμης στο σώμα σας, αντιθέτως. Ξεκινήστε με χαμηλό βάρος και καθώς αυξάνεται η μυϊκή σας μάζα, μπορείτε να αυξήσετε το βάρος.
 • Διαλειμματική προπόνηση: Ανεξάρτητα από τον τρόπο με τον οποίο κάνετε cardio, είτε πρόκειται για τρέξιμο σε εξωτερικό χώρο είτε για προπόνηση σε μηχανήματα κυκλώματος, προσπαθήστε να δώσετε ό,τι μπορείτε για 1-2 λεπτά, ακολουθούμενο από 1 λεπτό κανονικής έντασης και επαναλάβετε αυτό. Προσπαθήστε να σχεδιάσετε την προπόνησή σας γύρω από αυτό και σύντομα θα δείτε το αποτέλεσμα.Γίνεται πιο εύκολο, καθώς βελτιώνεται η φόρμα σας και το ίδιο συμβαίνει και με τις καύσεις σας.
 • Υψηλή ένταση: Αυξήστε τους καρδιακούς σας παλμούς όταν ασκείστε, με αυτόν τον τρόπο καίτε περισσότερα μετά την προπόνηση. Παίξτε τον Bjarne Riis κατά τη διαδρομή με το ποδήλατο προς το σπίτι και δώστε επιπλέον ώθηση στα πόδια σας και θα φτάσετε στο σπίτι πιο γρήγορα, win win situation!
 • Εκπαιδεύστε τον κορμό σας: Όταν γυμνάζετε την κοιλιά σας, μην ξεχνάτε ποτέ να γυμνάζετε ταυτόχρονα και την πλάτη σας! Αυτό σας δίνει μια καλύτερη και καλύτερη στάση του σώματος, η οποία σας κάνει επίσης να φαίνεστε πιο αδύνατοι, μια άλλη win win κατάσταση!
 • Η μικρή άσκηση είναι πάντα καλύτερη από τη μη άσκηση! Αν το κίνητρό σας είναι χαμηλό, πηγαίνετε για έναν περίπατο αντί για τρέξιμο. Οτιδήποτε είναι καλύτερο από το τίποτα. 

Πάνω έχετε την πραγματική απάντηση για το πώς να ετοιμαστείτε για το καλοκαίρι. Όλες αυτές οι γρήγορες λύσεις που ακούτε συχνά, απλά δεν υπάρχουν! Γι' αυτό μπορείτε επίσης να επιλέξετε να δείτε το πρόβλημα με διαφορετική ματιά και να σας παρουσιάσουμε 10 από τους πιο γρήγορους τρόπους για να ετοιμαστείτε για το καλοκαίρι. Το να είστε έτοιμοι για το καλοκαίρι σε 3 λεπτά δεν χρειάζεται να είναι καθόλου εξωπραγματικό. Εξαρτάται από τα μάτια που παρακολουθούν:

#1 Αποκτήστε σώμα μπικίνι σε 5 λεπτά 

Πώς:

Έχετε ένα σώμα. Έχεις μπικίνι. Βγάλτε τα κανονικά σας ρούχα και φορέστε το μπικίνι σας. Τότε είστε έτοιμοι για μπικίνι.

#2 Ετοιμαστείτε για την παραλία σε ένα μπλοκ

Πώς:

Πρώτα παρατηρείτε: λάμπει ο ήλιος; Αν ναι, πηγαίνετε στην παραλία. Τώρα είστε έτοιμοι για την παραλία.

#3 Αποκτήστε six-pack σε 3 λεπτά

Πώς:

Πηγαίνετε στο περίπτερο. Εκεί ανοίγετε το ψυγείο και βρίσκετε μια εξάδα (είναι σημαντικό να είναι κρύα). Πληρώνετε και βγαίνετε στον ήλιο. Τώρα έχετε ένα six-pack. 

#4 Αποκτήστε γρήγορα ωραία καλοκαιρινά πόδια

Πώς:

Φοράτε κλειστά παπούτσια; Αν ναι, βγάλτε τα και φορέστε σανδάλια. Τώρα έχετε υπέροχα καλοκαιρινά πόδια. 

#5 Αποκτήστε επίπεδη κοιλιά στη στιγμή

Πώς:

Σήκω πάνω; Αν ναι, ξαπλώστε ανάσκελα στο πάτωμα. Τώρα το στομάχι σας είναι επίπεδο. 

#6 Αφήστε τις λιγούρες σας για ζάχαρη

Πώς:

Έχετε όρεξη για κάτι γλυκό; Πηγαίνετε στον φούρνο, αγοράζετε μια φέτα βατόμουρο και την τρώτε. Τώρα δεν έχετε λιγούρα για ζάχαρη. 

#7 Γίνε 10 χρόνια νεότερος σε 2 λεπτά

Πώς:

Πηγαίνετε στο Facebook και κάνετε κλικ στην επιλογή "επεξεργασία πληροφοριών". Στις "βασικές πληροφορίες για εσάς" αναφέρεται το έτος γέννησής σας. Προσθέτετε 10 χρόνια και ενημερώνετε. Τώρα είσαι 10 χρόνια νεότερος.

#8 Γίνε πραγματικά πολύ πιο όμορφη σε 20-30 λεπτά

Πώς:

Καλέστε κάποιον που νομίζετε ότι είναι καυτός. Κάντε υπέροχο σεξ. Βεβαιωθείτε ότι έχετε τουλάχιστον έναν οργασμό, ώστε τα μάγουλά σας να είναι ροζ, τα μάτια σας να γυαλίζουν και τα μαλλιά σας να είναι ατημέλητα. Τώρα είσαι πραγματικά πολύ πιο όμορφη.

#9 Γίνε σέξι χωρίς άσκηση

Πώς:

Μπαίνετε σε ένα βιβλιοπωλείο. Εκεί θα βρείτε ένα βιβλίο που φαίνεται συναρπαστικό. Το αγοράζετε και ίσως ένα φλιτζάνι καφέ. Μετά κάθεστε κάπου στον ήλιο και διαβάζετε. Τώρα είσαι σέξι. 

#10 Πιείτε με μέτρο

Πώς να το κάνετε: 

Αγοράστε λίγο αλκοόλ, ρίξτε το σε ένα ποτήρι, ενδεχομένως αναμεμειγμένο με κάτι άλλο πόσιμο, όπως τζίντζερ-έιλ ή τόνικ. Προσθέστε παγάκια αν θέλετε. Καθίστε σε μια άνετη καρέκλα και πιείτε μικρές γουλιές. Ίσως μπορείτε να βάλετε και τον ήχο και να αναστενάξετε και να αναφωνήσετε λίγο για το πόσο υπέροχο είναι το καλοκαίρι. Τώρα πιείτε με μέτρο.

 

Όποια μέθοδο και αν επιλέξετε, σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία. Αλλά να θυμάστε, δεν φτάνετε πουθενά κοιμώμενοι και δεν υπάρχει πάντα εύκολος τρόπος για να το κάνετε σωστά.