Πώς να λιπαίνετε τον διάδρομό σας

Αυτός ο διάδρομος ODIN λέει μόνος του πότε είναι ώρα να λιπανθεί (ODIN T700, T750, T800). Η λυχνία λαδιού ανάβει στην οθόνη και ο ιμάντας κάνει ηχητικό σήμα. Μικρότερα μοντέλα όπως το ODIN T600 και άλλες μάρκες πρέπει να προσέξετε τον εαυτό σας. Το συνιστώμενο διάστημα λίπανσης είναι κάθε 300 χιλιόμετρα.

Ακολουθεί ένας σύντομος οδηγός για το πώς να λιπαίνετε την ταινία σας για να αποφύγετε να της δώσετε υπερβολική ή λάθος δόση. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να ακολουθήσετε αυτές τις οδηγίες.

 

1. Απενεργοποιήστε τον διάδρομο και ανασηκώστε την πλευρά του ίδιου του ιμάντα στη δεξιά και αριστερή πλευρά.

 

2. Ορισμένοι νέοι διάδρομοι συνοδεύονται από σταγόνες σιλικόνης (βλ. εικόνα 2). Διαφορετικά, μπορεί να αγοραστεί εδώ 

 

3. Τώρα στάξτε προσεκτικά 1-3 σταγόνες σιλικόνης στο πλαίσιο κάτω από την ταινία, κατά μήκος της ταινίας. (βλέπε εικόνα 3)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Χρησιμοποιήστε μάλλον πολύ λίγο λάδι παρά πολύ, καθώς είναι πολύ λιπαντικό και μπορείτε πάντα να προσθέσετε λίγο ακόμα αντί να το αφαιρέσετε ξανά.

 

4. Βάλτε τον ιμάντα σε λειτουργία και αφήστε τον να τρέξει σε μέτρια υψηλά επίπεδα (περίπου 8km/h) για 5 λεπτά μέχρι να κατανεμηθεί η σιλικόνη κάτω από τον ιμάντα.

 

5. Σταματήστε τον διάδρομο. Στην οθόνη του διαδρόμου σας υπάρχει ένα κουμπί STOP (βλ. εικόνα 4), κρατήστε το πατημένο μέχρι να σταματήσει να ανάβει και να ηχεί η "λυχνία λαδιού".

 

6. Ο διάδρομός σας είναι πλέον έτοιμος για χρήση. 

 

7. ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ!